Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Plytelės modernių namų gyvenimui

Plytelės modernių namų gyvenimui

Namo, buto ar individualaus kambario stilius ir aura turi tiesioginį poveikį tuo metu kai įžengiate į jį. Ne be priežasties kalbame apie komfortą, kurį suteikia mūsų keturios sienos. Namai mums suteikia apsaugą, džiugesį, jausmą atsipalaiduoti ir tai daro įvairiuose interjero stiliuose.

Villeroy Boch visapusiškas plytelių konceptas yra toks įvairus, kaip ir namų savininkai, kurie renkasi mūsų firmines plyteles.

Modernaus gyvenimo asortimentas yra gerai apgalvotas ir turimas įvairių dizainų, siekiant užtikrinti, kad vidaus ir lauko erdvės būtu individualios ir harmoningos.

Įvairūs stiliai yra turimi nuo minimalistinių ir modernių iki klasikinio ir natūralaus. Turimos beveik begalinės architektūrinės galimybės - įėjimo patalpom, gyvenamiesiem kambariam ir miegamiesiem, vonios kambariam, terasom, balkonams, garažams ar tiesiog sodo takams.

Kadangi plytelės siūlo daugybę praktinių ir sveikų privalumų, keramika idealiai tinka naudoti gyvenamose, darbinėse ar lauko vietose.