Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Ypatingi momentai: gyvenamieji kambariai siūlo komfortą ir šventovės vietą

Ypatingi momentai: gyvenamieji kambariai siūlo komfortą ir šventovės vietą

Keramikinės plytelės tampa populiariu pasirinkimu gyvenamuosiuose kambariuose ir miegamuosiuose ir tai turi daugybę priežąsčių. Be jų universlaus estetinio poveikio (plytelių yra įvairių apdailų ir spalvų), praktiškumas yra pagrindinis veiksnys.

Plytelės gerai sulaiko ir išduoda šilumą, todėl jos idealiai tinkamos grindims su šildymo sistema. Jų paviršiai atsparūs karščiui, todėl jas galima derinti su židiniais.

Plytelės iš Villeroy Boch neišskiria jokių medžiagų kurios gali būti kenksmingos sveikatai. Kadangi, ju paviršius yra nepralaidus, netgi dulkės sukeliančios alergijas neužsilieka ant jų paviršiaus.

Tačiau, jų stilingos galimybės yra tai kas tikrai išlaiko pusiausvyrą. Turimos didelių formatų, universalių dizainų ir spalvų. Jos suteiks laisvę, kai bus stilizuojamos gyvenamieji kambariai ir ne tik.

Šiandieniniai gyvenamieji kambariai yra labiau atviri ir erdvūs. Tai prasideda, tik įėjus, ir atsiveriant į gyvenamąjį kambarį. Aukštos kokybės keramikinės plytelės sukuria jaukią ir patrauklią erdvę. Plytelės prie įėjimo yra estetinis pasirinkimas, kuris prisidės prie sienų ir grindų dizaino ilgaamžišskumo.

Su Villeroy Boch praktinėmis ir gerai apgalvotomis plytelių koncepcijomis, įėjimo zonos ir koridoriai susiderina su kitomis namų patalpomis. Skirtingos serijų spalvos ir apdaila siūlo ūnikalius dizaino variantus grindims ir sienoms. Tai svyruoja nuo paprastų minimalistinių sienų ir grindų dizaino, iki brangių, klasikinių interjerų, kurie atgimsta iš praeities laikų.

Villeroy Boch plytelės yra lengvai pasirenkamos kiekvienu atveju. Jos turi ceramicplus ir vilbostoneplus, specialią, lengvai plaunamą apdailą grindims ir sienoms.