Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Kambariai, kurie džiugina ryte ir ramina vakare: vonios kambariai yra oazės, kuriose norėtusi praleisti daugiau laiko.

Kambariai, kurie džiugina ryte ir ramina vakare: vonios kambariai yra oazės, kuriose norėtusi praleisti daugiau laiko.

Lengvos priežiūros vonios plytelės yra geriausias pasirinkimas maudymosi malonumam. Jos atlieka puikų darbą, apsaugant sienas ir grindis nuo drėgmės, taip pat sutaupo daug laiko, kai reikia valyti ir rūpintis jomis. Modernus, šiuolaikiškas dizainas ir gerai apgalvotas patalpos konceptas sukuria harmoningč perėjimą tarp atskirų funkcinių patalpų. To pasekoje: vonios kambariai yra daug labiau atviri ir kviečiantys.

Ši kokybė yra patvirtinta tuo, kad didelio formato, neslidžios porceliano keramikos plytelės gali būti naudojamos, kad būtu sukurtas praplaukiantis perėjimas, o stabilumo jausmas taip pat pageriną jausmą.

Villeroy Boch siūlo vonios plyteles įvairiems interjerų dizainams, todėl vonios kambariai, sveikatingumo zonos ir drabužinės suteikia vizualų papildymą gyvenamiesiems kambariams. Plyteles yra prieinamos, nuo natūralaus akmens ir medžio dizaino iki betono, minimalistinio stiliaus ar labai spalvingos dizaino koncepcijos.